Ans Thijsen

In 1980 ben ik afgestudeerd als logopedist-akoepedist.
Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij de Logopedische Dienst Kring Sliedrecht, waar ik 12 basisscholen in Alblasserdam en Bleskensgraaf onder mijn hoede had. Ik werkte in een centrale behandelruimte, meestal met groepjes kinderen en hun ouders met dezelfde problemen. Er vond regelmatig overleg plaats met leerkrachten en andere (paramedische) disciplines. Als hobby verrichtte ik audiologisch onderzoek op de KNO-afdeling van het ziekenhuis in Sliedrecht.

Vervolgens verhuisde ik in 1985 weer naar Limburg, waar ik op een LOM-school in Maastricht ging werken en bij de Intergemeentelijke Schoollogopedische Dienst Tegelen, om vervolgens de overstap te maken naar het starten van een eigen praktijk, eerst in Vlodrop, later in Roermond. Van oktober 2008 tot oktober 2017 ben ik werkzaam geweest binnen het Gezondheidscentrum, Nieuwe Baan 8 te Herten. Vanaf 16-10-2017 is mijn praktijk gevestigd op Joinerstraat 11, 6067 HG te Linne.

Op twaalfjarige leeftijd wist ik al, dat ik logopedist wilde worden, ik werk nog steeds vanuit mijn hart! De mens staat centraal, dit geldt uiteraard voor kinderen en volwassenen, mijn streven is het leveren van de best mogelijke logopedische zorg.